lamqta.comОвен  Ако сте недоволни от местоработата си и мислите, че

...
lamqta.comОвен  Ако сте недоволни от местоработата си и мислите, че
Коментари Харесай

Днес представителите на един знак повече ще губят, отколкото да печелят

lamqta.com

Овен 
Ако сте недоволни от местоработата си и мислите, че заслужавате нещо по-достойно, би трябвало да се настроите на действена вълна. Ако през днешния ден предприемете решителни дейности, имате всички шансове да попаднете на събеседване в известна компания или да убедите евентуалния си шеф, че сте почтени за съответната висока служба. Днес сте изключително обаятелни и привлекателни, само че започващите от този ден връзки няма да бъдат трайни.  

 
Телец
Добре ще се справяте с всякаква работа, само че ще действате, без да жалите сили, и по тази причина в средата на деня ще се почувствате преуморени. Бъдете подготвени да споделите работата и отговорностите, а това доста ще Ви облекчи живота. Неудачното стичане на събитията ще Ви накара да се откажете от запланувани за този ден пътувания. Прекалено комплицирани ще се окажат битовите проблеми, а тяхното решение ща отнеме прекомерно доста време. Това не е най-благоприятния ден за другарство и срещи, защото ще сте склонни да забелязвате единствено недостатъци и дефекти у обкръжаващите.

Близнаци
Вече сте съумели да се затъжите за своя обичан човек, без значение от това, че не доста от дълго време сте го видяли за финален път. Спешно му звъннете, напишете му писмо, или, което е най-добре, идете му на посетители, с цел да съедините разделениете сърца, въпреки и за малко.

Рак
Движи Ви желанието неотложно да въведете порядък на всякъде, където съумеете да се докоснете: и в шкафа, и в персоналния Ви живот, и в работата, и в връзките с роднините, а дори и в личната Ви глава. Основното разчистване е най- безобидния и радостен вид. Всичко останало - изясняване на връзките, привършване с някои неща или самоанализът във всичките му прояви, ще Ви се отдава доста по-трудно, а резултатите ще са извънредно скромни. Много по-лесно ще е за тези, които са обкръжени от непоправими и лекомислени оптимисти.

Лъв
Днес представителите на Вашия знак повече ще губят, в сравнение с да печелят. Като цяло денят ще бъде обвързван с разочарования и неуспехи, както и с нуждата да отстъпите, пропускайки напред противници и съперници. Трудно ще преживеете това състояние, а нормалният Ви оптимизъм ще Ви напусне. Не прекарвайте прекомерно доста време в усамотение - мрачните мисли много елементарно ще Ви завладеят, в случай че до Вас няма никой. Приятелите драговолно ще Ви поддържат и развеселяват, като изобщо няма да задават непотребни въпроси. Възможен е непредвиден подарък. 

Дева
Може да се разсъните, усещайки някаква безцелност, само че не е наложително това да бъде неприятно. Просто сте минали в някакъв режим на очакване и кръжите над летището, до момента в който не „ кацнете ”, по този начин да се каже. Всичко към Вас се завърта по най-непредсказуем метод, само че все пак се надявате на по-добро. Вие сте задоволително умни с цел да останете на мястото си и дад дадете опция на обстановката сама да се успокои. Имате доста забавен мироглед за нещата - обезателно би трябвало да ги запомните за в бъдеще.

Везни
Ситуацията бавно се стабилизира, нещата вървят към оправяне, само че ще се наложи да се помирите с краткотрайните финансови компликации. Бъдете доста внимателни! Опитвайки се да укрепите своите позиции, защото пилеете повече, в сравнение с получавате. За вниманието Ви са почтени единствено най-надеждните планове, желателно - утвърдени от някой от хората, на чието мнение държите и на който се доверявате. Сега към този момент ще можете да се оправите с аргументите за персоналните си проблеми, и да разберете къде са техните корени. Само че не би трябвало да бързате с избора на метод за тяхното решение. Склонни сте да надценявате своите сили и опциите на останалите. Изчакайте малко, и удобното стичане на събитията ще облекчи Вашата задача.

Скорпион
Отношенията Ви с околните се стабилизират. Днес доста по-лесно от всеки различен пут ще съумеете да постигнете съглашения и договорености със „ комплицирани ” хора, които по начало са капризни и непредсказуеми. Неочаквано може да откриете, че можете освен да преодолеете личните си вътрешни несъгласия, само че и на другите да помогнете за реализиране на душевно равновесие. Може да установите, че притежавате гении, за които досега не сте си давали сметка, и да имате предпочитание да ги издемонстрирате на всички поред. На сбирките и празниците ще сте центра на внимание. Проблем в сантименталните връзки може да стане ревността и стремежът на обичания за извънреден надзор над Вас.

Стрелец
За Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде доста значимо, да го разберете. Има възможност и да можете да го посъветвате, по какъв начин да работи в създалата се обстановка. Това в действителност не е най- основното. Най-главното е, да разберете, какво става, да почувствате неговата душа и да действате в унисон с нея. 

Козирог
На Козирозите през днешния ден звездите предлагат, повече да работят. Или най-малко се пробвайте да покажете толкоз бурна трудова активност, че те да изгубят предпочитание да Ви занимават със своите проблеми. Преди всичко това се отнася най-много за членовете на фамилията – те изключително интензивно ще се домогват до Вашето внимание.

Водолей
Зелената светлина, топлите усмивки и свободния необятен път, през днешния ден, когато би трябвало да вземете решение, Ви приветстват. Ситуацията малко се е прояснило, и не е учудващо, че като че ли планина е паднала от гърба Ви. Най-сетне можете да се заемете с това, което би трябвало. В персоналния Ви живот също се откриват прелестни вероятности. Движете се в удобно за себе си движение и се вслушвайте в сърцето си.

Риби
Днес Рибите, разчитащи на лесна победа в професионалната сфера, ще бъдат разочаровани. Опитвайки се да измененията обстановката към по-добро, Вие ще допуснете неточности, от които неотложно ще се възползват недоброжелатели и съперници. Най-доброто, което можете да извършите е, да не вършиме нищо значимо, и оптимално да се концентрирате върху решаването на дребни поведенчески задания. Затова в областта на персоналните връзки очевидно доминира въздействието на позитивните трендове. Хармонично и умерено ще се подреждат връзките с околните Ви, а в такава конюнктура дори рутината наподобява приятна. Обикновените домашни отговорности освен ще Ви радват, само че и ще Ви оказват помощ да съберете мислите си и да вземете значимо решение.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР